zondag 29 maart 2009

De Amsterdamsche "Big City" van tegenwoordig


Big City


nederland
Van Tol Hansse was het origineel. Hans van der Tol dus...

zaterdag 21 maart 2009

Hilversumse parkeerwachters aan de sproeipoep

Parkeerwachters aan de diarree:

Bij de dienst parkeerbeheer in Hilversum werd donderdag per koerier een Limburgse vlaai bezorgd. Bij de taart zat een kaartje met de tekst 'smul ervan, een tevreden burger die trots is op jullie correcte strenge handhaving'.

Na het eten van de vlaai kregen de 8 parkeerwachters spontaan ernstige diarree. Uit onderzoek van de VWA bleek een behoorlijke hoeveelheid laxeermiddel in de lekkernij verstopt te zitten. Het laxeermiddel is niet gevaarlijk voor de gezondheid, maar de 8 medewerkers zijn wel direct met ziekteverlof gegaan.

De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van de bezorgde vlaai en is niet blij met deze 'grap'.


Het zegt weer eens alles over de populariteit en het niveau van de politie Gooi- en Vechtstreek! Ze mogen nog van geluk spreken dat er geen rattengif in de vlaai zat. Hulde voor de grappenmaker(s)! Zo ziet men weer dat deze ambtenaren met flitsende carriere letterlijk en figuurlijk een stelletje schijtbakken zijn. Er komt veel goeds uit Limburg, dat blijkt wel weer.

Speciaal verzoeknummertje voor de Gooise dienders:


Een heel toepasselijk Limburgs liedje van de "Janse Bagge Bend" met "Proemevlaai", speciaal voor de Hilversumse parkeerwachters!

Volgens het bovenstaande bericht van Spitsnieuws zou de vlaai door een koerier bezorgd zijn. Veel vlaaienspecialisten zijn er in Hilversum niet, de dichtstbijzijnde vlaaienleverancier zit in de Herenstraat op ongeveer tweehonderd meter afstand verwijderd van het politiebureau op de Groest. De vlaai schijnt echter bezorgd te zijn aan het Noordse Bosje. Op vrijdagavond was er aktiviteit van enige mannen in de van vlaaien ontdane winkel van Multi-Vlaai. Normaalgesproken is de winkel pas in het weekeinde leeg. Om de hoek stond een donkere Volvo stationcar op de stoep foutgeparkeerd.

Heeft dit iets met onderzoek naar de Gooise Parkeerwacht-Vlaai-gate affaire te maken? Wie was de koerier? Wat voor vlaai was het, pruimen- of kersen-vlaai? Wie waren de acht parkeerveldwachtende schijtlijsters? Is het weer eens zo dat de politie drukker is met zichzelf dan met de veiligheid van de burgers? Zijn alle commerciële Hilversumse vlaaien voor nader forensisch onderzoek in beslag genomen? Heeft het allochtone slachtoffer aangifte kunnen en mogen doen?

Jofelnootje schreef:

Donderdagochtend werd er per koerier een Limburgse Vlaai bezorgd bij de dienst parkeerbeheer aan het Noordse Bosje. De lekkernij was voorzien van een kaartje waarop stond "smul ervan, een tevreden burger die trots is op jullie correcte strenge handhaving" Dit op het oog lijkende sympathieke gebaar bleek niet zo fruitig en luchtig als het zou moeten zijn. In de middag kregen er maar liefst 8 parkeerwachters spontaan ernstige diarree. Direct onderzoek werd verricht door de dienst voedsel en warenautoriteit en concludeerde dat er een behoorlijke dosis laxeermiddel was verwerkt in de Vlaai. Ofschoon het om het "onschuldige" merk Dulcolax ging, zijn de 8 medewerkers direct met ziekteverlof gegaan. De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van de bezorgde vlaai en is geenzins te spreken over deze ordinaire actie. Bij de dienst was niemand bereikbaar voor commentaar.

Het is opvallend dat de schrijver Jofelnootje op 20 maart 2009 al weet dat het om Dulcolax gaat. Is dit de nieuwe manier van taarten? Zit de anti-Fortuynse Taartbrigade van Freule Barones Pauline Grafin Hare Dinges Excellentiële Laagheid Groen van Links Zonderrechts van Tuyll tot Taart van Serooskerken Wisse Smit van Oranje-Buren tot Bonkevaart hier achter? Gevlaaid! Hmmm, wordt hopelijk vervolgd...

zondag 15 maart 2009

Alweer een schietpartij in Hilversum

Schietpartij Hilversum

Gepubliceerd door Hendrik Jan Korterink op 15 maart 2009 om 9:30 uur:
Bij een schietpartij in café Doerak aan de Hilversumse Honingstraat is gisteravond een persoon zwaargewond geraakt. Rond half elf werd alarm geslagen. Het slachtoffer is onder politiebegeleiding per ambulance overgebracht naar het Utrechts Medisch Centrum. De omgeving van het café is door de politie afgezet.

Ik neem aan dat in de loop van de dag bekend wordt om wie het gaat?


Dat bekendmaken van het slachtoffer kan nog eventjes op zich laten wachten, de dader kan immers geen Volkert van der Graaf heten en Pim Fortuyn is dood. Het gaat hier om klein-aziaten in een horeca-etablissement en die mensen worden nou eenmaal door de Hilversumse politie met de mantel der liefde bedekt.

De foto is gemaakt door "Jan Honing" van "Hollandfotovideo".

De racistische politie Gooi- en Vechtstreek geeft gewoonlijk alleen openheid van zaken als het om autochtone daders gaat. Het antwoord op bovenstaande vraag zal nog wel even op zich laten wachten. In het belang van het onderzoek worden namen van allochtonen altijd verzwegen. Alleen namen van autochtonen worden snel, bij voorkeur op dezelfde avond, bekend gemaakt in de media (zie Volkert van der Graaf).

Hilversums café De Doerak is sinds schietpartij verlaten

Gepubliceerd op 19 maart 2009 om 17:57 uur:
Sinds de schietpartij zaterdagavond is Hilversums café De Doerak verlaten. Bijna alsof de eigenaar zelf is neergeschoten. Of dat zo is, wil de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen.

Een blik over de gordijntjes voor de ramen van het café op de hoek Schoolstraat/Honingstraat leert dat sinds het geweld van vorig weekeinde niemand meer binnen is geweest. Nog steeds liggen de speelkaarten kriskras op een tafel, staan de stoeltjes schots en scheef en prijken bierflesjes en een glas drank op een ander tafeltje.

De Doerak was nog maar net heropend na een gedwongen sluiting op last van burgemeester Bakker van Hilversum. De politie constateerde vorig jaar dat in het pand drugs werd verhandeld en drong bij de burgemeester aan op ingrijpen. Het café was van 21 oktober tot 22 januari gesloten.

Zaterdagavond even voor half elf werd een 49-jarige man uit de regio neergeschoten in De Doerak. Hij werd zwaargewond opgenomen in het Utrechts Medisch Centrum. Zijn toestand is volgens de politie 'stabiel'.

De politie houdt onder de pet of sinds de heropening opnieuw sprake was van illegale activiteiten. Omwonenden spreken over grof gokken. Collega-ondernemers in de Hilversumse horeca lieten De Doerak altijd al links liggen. Het café zou uitsluitend Turkse bezoekers trekken.


Fijn, zo kennen we de Hollandse multiculturele samenleving weer. Dit horecapandje is perfekt gesegregeerd volgens de jongste apartheid en "slegs vir Türke" toegankelijk. Deze Turken zijn vast en zeker vrome christenen, gaan elke dag naar de kerk en doen nooit iets verkeerd. Gokken, drugs verhandelen en schieten is immers vet haram, toch? Bierflesjes zijn niet halal, drankglazen ook niet, dus zijn de bezoekers van De Doerak geen islamieten, mohameddanen of moslims, weetje. Waar het slachtoffer precies vandaan komt, is volgens de politie nog steeds niet helemaal duidelijk, maar de politiewoordvoerder laat weten dat wel vaststaat dat hij uit de regio komt. Volgens deze achterlijke woordvoerder ligt Turkije dus in de regio Gooi- en Vechtstreek. Nou kan de Hilversumse politie niet verweten worden dat zij intelligente mensen in dienst heeft, maar deze roeptoeterende ambtenaar zou wel over iets meer topografische kennis mogen beschikken. Turkije ligt in Azië en niet Europa, laat staan in Nederland, laat staan in Noord-Holland, laat staan in de regio Gooi- en Vechtstreek.

Een willekeurige reactie van Robbie40 op dit mediabericht op 19 maart 2009 om 18:40:

Hilversum kent inmiddels een groot aantal cafe's waar een Turkse of Marokkaanse eigenaar achter de tap staat.Op zich niets mis mee, maar ik zie er nooit iemand binnen zitten. Ik ben benieuwd wat de conclusies van een eventueel belastingonderzoek zouden zijn. Denk dat steeds meer horeca (ook door Nederlanders) wordt gebruikt om winst uit wietkwekerijen en andere drugshandel wit te wassen.

Ook belwinkeltjes, vrijdagmiddag kofferbakmarkten, halal-mkb e.d. functioneren zo.

Radiostilte na schietpartij Café Doerak

"Cafébaas kennelijk zélf het slachtoffer van schietpartij"

Gepubliceerd door Jofelnootje op 20 maart 2009:
De schietpartij van een week geleden bij Café Doerak aan de Schoolstraat hoek Honingstraat heeft inmiddels een "radiostilte" teweeg gebracht. Wat er wel aan toegevoegd kan worden is het feit dat de 49-jarige man die werd neergeschoten en onder politiebegeleiding naar het UMC in Utrecht werd vervoerd, inmiddels stabiel is qua toestand. Het Café is inmiddels niet meer opengegaan en als je door het raam kijkt, zijn de restanten van deze bizarre gebeurtenis als een "stil leven" nog te aanschouwen. De neergegooide speelkaarten, verschoven tafels en stoelen staan nog indentiek opgesteld als direct na de schietpartij. Recent is het Café nog 3 maanden gesloten geweest op verzoek van Burgemeester Bakker n.a.v. drugshandel. De radiostilte komt voornamelijk omdat Café Doerak bezoekers trok van Turkse origine en verder onbekend stond onder de collega's cafébazen in de wijde omgeving. Een buurtbewoner plaats kanttekeningen bij de bovenverdieping bij het Café. De toegangsdeur tot de bovenwoning beschikt over een hitech bewakingscamera en werd na verluid gebruikt om (illegaal) te kunnen gokken boven. Omdat het Café gesloten is sinds de schietpartij, gaan de berichten de buurt door, dat het om de 49-jarige kastelein zélf ging die werd neergeschoten. Het ziet er naar uit, dat Café Doerak derhalve langdurig gesloten zal blijven.


De racistische politie Gooi- en Vechtstreek kennende gaat zij de dader nooit oppakken als hij of zij een allochtoon blijkt te zijn. Cold case, case closed. Wordt in de lijn der verwachtingen waarschijnlijk niet vervolgd. Dit land is heel, heel diep gezonken.

zaterdag 7 maart 2009

Staatsracisme en de politie

Blanke politiebaas taboe

Na discussie over de benoeming van "weer een blanke man" in de politietop is het promotiefeest voor de nieuwe korpschef Teun Visscher in Zuid-Holland afgeblazen. Minister van Binnenlandse Zaken Guusje Ter Horst gaf de gevraagde en verwachte goedkeuring voor deze benoeming niet. Het korps moest de boeking annuleren. De politie moet garanderen dat Visscher de láátste "blanke man" is die voorlopig in de politietop komt. De volgende moet een vrouw zijn of een kleurtje hebben - ongeacht of er betere kandidaten zijn.

Wetsovertreder is minister

Minister Guusje ter Horst heeft maling aan de wetten die zij zelf zou moeten bewerkstelligen en dienen te verdedigen. In juli 2006 reed zij als autobestuurder onder invloed van alcohol. Bij een alcoholcontrole tijdens de Vierdaagsefeesten was een promillage van 0,57 gemeten, waarvoor ze een rijontzegging van een uur en 220 euro boete kreeg opgelegd. De politieke partijen in de Nijmeegse raad en de commissaris van de Koningin van Gelderland waren van mening dat de overtreding geen politieke consequenties hoefde te hebben voor de toenmalige burgemeester van Nijmegen ter Horst.

Dat leverde haar de bijnamen "Guusje ter Dorst" en "Guusje Nadorst" op. Als Guusje echt volksvertegenwoordiger zou zijn, dan zou ze stevig doorgaan met het overtreden van de Nederlandse fascistische wetten tot deze uiteindelijk afgeschaft worden en vervangen door een echte democratische rechtsorde. Het ziet er eerder naar uit dat deze rechtswanorde vervangen gaat worden door de absolute sharia, althans is de PvdA daar reeds decennialang druk mee bezig.

Politie nie' is "vir blanke, Slegs Vir Swarte"

"De korpsbeheerders hebben met de minister afgesproken dat vijftig procent van de politietop vrouw of allochtoon wordt", zegt een woordvoerder van het ministerie. "Als nu een blanke mannelijke korpschef wordt benoemd, kan de volgende geen blanke man zijn." Voor de functie werden wel twee vrouwen benaderd, maar zij konden niet of waren niet geschikt. Uitstekende kandidaten worden tegen gehouden terwijl de eisen omlaag gaan omdat er nauwelijks vrouwelijke en allochtone kandidaten zijn. Ter Horst wil ook uit de subtop 'blanke mannen' wegjagen. Na herontdekking is de apartheid weer op Nederlands grondgebied terug ingevoerd.

Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet

"Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."


De ondemocratisch aangenomen grondwet legt op hoe de overheid zich tegenover de burgers moet gedragen. Het racisme van ambtenaar Guusje ter Horst is in strijd met deze fascistische wet. De overheid houdt zich niet eens aan haar eigen wetten. Zij kan van de burgers niet verwachten dat zij zich wel aan de wetten houden. Waarom zouden burgers een fascistoide regime steunen?

Lichtend voorbeeld; hoe het niet moet:

Het soort maatregelen van ministers als Guusje ter Horst kan leiden tot merkwaardige situaties. Een blik op de levensloop van de stadsdeelraadvoorzitter van Slotervaart te Amsterdam Ahmed Marcouch maakt dit duidelijk. Hij is tien jaar lang opsporingsambtenaar (politieagent) geweest en heeft op een school les in maatschappijleer gegeven. Hij is lid van een stichting die de oprichting van islamitische begraafplaatsen nastreeft, waarbij men in ogenschouw dient te nemen dat islamitische begraafplaatsen voor eeuwig zijn. Ahmed Marcouch is bestuurslid van de organisatie "Merhaba" dat in 2006 vier eurotonnen subsidie kreeg om een discussieplaats voor de islam te vormen...

...en Ahmed Marcouch integreert 100%

Rond 2005 doet Marcouch zijn intrede in de politiek. Hij is lid van dezelfde partij als Guusje ter Horst, te weten de Partij van de Arbeid (Pvda). Hij nodigde Tariq Ramadan uit en Al-Qaradawi die beiden tevens voorstanders van een "moderne" radicale islam zijn.
Marcouch kan zich goed uitdrukken in de Nederlandse taal. Hij heeft een veelzijdige opleiding genoten, heeft zich opgewerkt, is bekend met de westerse cultuur maar is desondanks niets minder dan een islamiseerder.

De stille motto's van deze islamiseerders luiden: "islam is vrede! Apartheid is integratie! Islamisering is emancipatie! Segregatie is assimilatie! Discriminatie is tolerantie!" al zullen zij dat in het openbaar niet voor microfoon en plein publique willen uitspreken. Taqiya, weetje. Guusje ter Horst maakt het mogelijk dat nog meer van dit soort mensen "een afspiegeling van de samenleving" gaat vormen. En Ahmed Marcouch wordt waarschijnlijk de eerste islamitische burgemeester van Amsterdam als opvolger van de islamitische jood Job Cohen, als deze trent zich lijnrecht doorzet.

Leegloop bij politie van capabele agenten

Het mag duidelijk zijn dat de redaktie van deze blogwebsite bepaald geen fan van de Nederlandse politie is en deze ter lande nog nooit een eerlijke agent is tegengekomen of een goede ervaring met de Nederlandse politie heeft gehad. Dat wil echter niet zeggen dat er geen goede politie agenten zijn. Of beter gezegd: waren.

Er is in Nederland een familie bekend waarvan de nazaten al generaties lang diender zijn. Ze stoppen er mee. Vader gaat nog even door tot zijn pensioen als bestuurder in een hoge functie op de "afdeling Koffie&Cake", maar zijn zoons zijn al gestopt of hebben er zelfs voor gekozen helemaal niet bij de politie te gaan. Een van de zoons was agent en wilde zijn werk zo goed mogelijk doen. Door prestatie-afspraken, bonnenquota en dergelijk onzinnig geneuzel heeft een der laatste oprechte en eerlijke agenten zijn platte pet aan de wilgen gehangen. Het aantal vacatures is inmiddels gigantisch opgelopen tot meer dan vijfduizend. Een politiebureau zou immers geen dependance van de belastingdienst moeten zijn.

Dit land is heel, heel diep gezonken. Wie gaat ons beschermen tegen het islamitische geweld? Wie helpt bij emigreren naar een beter oord? Reageer!

donderdag 5 maart 2009

Branden in westerse supermarkten


Branden in westerse supermarkten.

ZAANDAM (ANP) - De brandweer laat de brand in winkelcentrum De Bloemhof in Zaandam gecontroleerd uitbranden. Hoeveel winkels er zijn uitgebrand kon locoburgemeester Harm Jan Egberts woensdagavond tijdens een persconferentie niet zeggen.

Negen mensen zijn bij de brand gewond geraakt. Acht van hen hadden ademhalingsproblemen. Een man is met rugletsel opgenomen in het ziekenhuis.

De bewoners van de 24 bovengelegen appartementen, een naastgelegen torenflat en veertig omliggende woningen zijn geëvacueerd. Het gaat om ongeveer 260 omwonenden. Zij worden opgevangen in een school. Bewoners die de nacht niet bij familie of vrienden kunnen doorbrengen, worden ondergebracht in hotels en sportcentra.

De brand brak woensdagmiddag rond kwart voor vijf uit in een tapijtwinkel en verspreidde zich razendsnel. Bij de brand zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.

Een groep van ongeveer dertig jongeren hinderde de brandweer bij de bluswerkzaamheden. Zij spuugden en gooiden onder meer met muntstukken naar de brandweermensen. De politie heeft een aantal jongeren aangehouden.


Mogen we als gewoonlijk naar de bekende etnische achtergond en identiteit van deze jongeren raden?



Het Zweedse Södertälje zucht onder een spoor van brandstichtingen in winkels die Amerikaanse producten verkopen. De extreemlinkse groepering Global Intifida zou achter de intimidatiecampagne zitten.

Iraakse 'vluchtelingen'

Het 'sociaal-democratische' Zweden heeft sinds de Amerikaanse inval 40.000 Irakezen opgenomen, meer dan elk ander Europees land en Amerika. Naar schatting zevenduizend van hen wonen in Södertälje, dat in totaal 83.000 inwoners heeft en ook wel Little Baghdad wordt genoemd. Gisteren was het opnieuw raak: drie supermarkten brandden af, en een vierde raakte zwaar beschadigd. Er vielen geen gewonden, meldt de Engelstalige website Stockholm News.
Volgens de politie zijn er mogelijk tijdmechanismen gebruikt om de branden tegelijkertijd te laten beginnen. Ook afgelopen december en januari waren er brandstichtingen in het zuid-Zweedse stadje. Toen werden er flyers gevonden waarin Global Intifada de verantwoordelijkheid opeist voor de vernielingen.

Extreemlinks

Bovendien zijn er flyers gevonden met instructie over hoe je vuurbommen kunt maken en waarin wordt opgeroepen tot het gooien van molotovcocktails naar winkels die Amerikaanse producten verkopen. Twee weken geleden ontvingen de getroffen supermarkten een schriftelijke waarschuwing van de extreemlinkse beweging. De linkse en pro-Palestijnse groepering Global Intifada zegt wereldwijd 'te strijden' tegen kapitalisme en imperialisme. Vooral landen die betrokken zijn bij de inval in Irak vormen een doelwit.

Bedreigingen

Volgens de Zweedse veiligheidspolitie eiste Global Intifada in 2005 ook de verantwoordelijkheid op voor het in brand steken van voertuigen van de Deense en Russische ambassade. Ook stichtte de groepering brand op het Poolse consulaat in Stockholm in 2004, schrijft de Duitse krant Die Welt. De Amerikaanse ambassade in Zweden waarschuwt voor mogelijke bedreigingen van Amerikaanse doelen in het land.

Het is opvallend dat alleen Uitkijk!, Elsevier en Het Vrij Volk over deze terreuraanslagen berichten. De linkse media hadden het te druk met verslaggeven van de crash van Headscarf Crappy Airlines bij Schiphol. Op Gates of Vienna las ik een artikel van 5 oktober 2008, dat de iraakse overlast in Södertälje door Assyrische Christenen veroorzaakt wordt. Volgens het artikel hebben ze veel overeenkomsten met iraakse islamisten. Echter worden de brandaanslagen opgeeist door 'Global Intifadah', wat eerder op islamitische daders wijst. Een woordvoerder van de politie zei dat het het niet zeker is of achter 'Global Intifadah' een specifieke groep zit, of dat de naam alleen wordt gebruikt om de verantwoordelijkheid voor aanslagen op te eisen. False flag operation?

door Karel op 02-03-2009 20:38
Let wel, dit zijn Christelijke vluchtelingen.


@Karel: Dat is niet helemaal zeker, zo is de winkel van Nedal Asia uitgebrand en hij is een irakees. Lijkt me waarschijnlijk niet dat hij slachtoffer is van zijn eigen kultuurgenoten. De zweedse politie zoekt het in de extreemlinkse hoek. Een zweedse kriminoloog denkt dat het om een eenmansaktie gaat.

Dat zijn Zaandamse toestanden daar in Södertälje. Dit land is heel, heel diep gezonken.

Video's over de vliegtuigramp bij Schiphol



Hier ter rechterzijde van dit bericht staan onder de noemer Doorverwijzingen naar afspeellijsten een aantal links naar videobeelden van aktuele gebeurtenissen omtrent het onlangs neerstorten van de Boeing 737-800 TK1951 van Turkish Airlines enkele honderden meters voor de aanvang van de Polderbaan landingsstrip te Schiphol.

Youtube videos about the aircrash at Schiphol Airport.135 passengers aboard, 9 people are killed. The corpses of the pilot and co-pilot were left into position to investigate what happened before the cause of the crash . 25 feb 2009, 10.31am. 9 people are dead (5 turkish 4 american) after a Turkish Airlines plane crashed while trying to land at Amsterdam's Schiphol airport. There were 60 Dutch, 51 Turks, 7 Americans, 3 British, 1 German, 1 Bulgarian, 1 Finn, 1 Italian and 1 Taiwanese aboard the plane. 2 engineers of Boeing got killed too.

PRIO 1 UGS A PELIKAANWEG LUCHTHAVEN SCHIPHOL LUCHTVAART INCIDENT SCHIPHOL (VOS: 6) (INC: 09) [ 344 171 349 346 342 748 198 563 574 590 584 195 594 194 193 ]
25-02-2009 10:31:33 - Kennemerland - Luchthaven schiphol

Labels: Aircrash Schiphol TK1951 Turkish Airlines tk1951 turkish airlines Boeing 737-800 crahed Kromme Spieringweg Polderbaan Zwanenburg Badhoevedorp airport

dinsdag 3 maart 2009

Liquidatie Peter Petersen bij Jan Tabak in Bussum

Wat?

Bussum - Bij een schietpartij bij hotel Jan Tabak in Bussum is dinsdagmorgen een dode gevallen. Het slachtoffer, een man, is in een auto aangetroffen. De politie heeft de omgeving afgezet.

"Pr 3 HOTEL NH JAN TABAK AMERSFOORTSESTRAATWEG 27 BUSSUM COH508 Dienstverlening/Hulpverlening/Assist.pol.eldersvan Alarmeringen
03-03-2009 11:27 | Brandweer | Gooi en Vechtstreek | Monitorcode GMK (0704999)"


Waar?

De moordplek is inmiddels over een lengte van vijftig meter afgeschermd voor toeschouwers. De technische recherche is meteen met een sporenonderzoek begonnen.
De bestuurder van de auto, een zwarte BMW X6 met een Duits kenteken, is door het portierraam doodgeschoten. Bij hotel Jan Tabak in Bussum is vanochtend rond 10.00 uur een man doodgeschoten. Hulp van een ambulance en een traumahelikopter kwam te laat. De moord aan de Amersfoortseweg is mogelijk een afrekening in het criminele circuit.


Een woordvoerder van de Politie Gooi en Vechtstreek bevestigt dit tegenover elsevier.nl. 'We kunnen nog niets zeggen over de identiteit van de moordenaar of het slachtoffer. Er is een onderzoek gestart naar de mogelijke toedracht van dit incident,' aldus de woordvoerder. Het gebied rondom de plaats van het delict is afgezet.

Wie?

Volgens de website crimesite.nl was een fotograaf van fotopersbureau BrunoPress snel ter plaatse. Hij meldt dat het slachtoffer in een zwarte BMW X6 met Duits kenteken gevonden werd. Er zouden zeven schoten zijn gelost, zo melden buurtbewoners. De Telegraaf meldt dat het slachtoffer terwijl hij in zijn auto zat door zijn hoofd werd geschoten.

"De dader of daders zijn vermoedelijk gevlucht met een voertuig. Dat werd later uitgebrand gevonden aan het Koopvaarderspad in Almere Buiten. Om wat voor voertuig het gaat wil de politie vanwege het onderzoek niet zeggen."

We hebben de politie of vermoeden helemaal niet nodig om te weten wat voor voertuig het is, want kijk maar naar de foto van een journalist die meer informatie dan de politie geeft.

"Almere, Oostvaardersbuurt - Dinsdagochtend is er rond elf uur een bestelbusje uitgebrand op het Koopvaarderspad. Dit busje is vanmorgen gebruikt door de daders van een schietpartij in Bussum. Hier werd een man in zijn auto doodgeschoten bij hotel Jan Tabak."

Volgens ooggetuigen was er veel ondersteuning van de brandweer omdat ter plaatse te weinig politie beschikbaar was om de omgeving af te zetten. Waar waren onze antivrienden van Gooi- en Vechtstreek dan? Slapen op de "afdeling Koffie&Cake"? Bij Fortuyn lukte het zogenaamd toch ook binnen zes minuten ter plaatse te zijn?

Reaktie van een buurtbewoner: "Erg slecht toch dat de brandweer wordt opgeroepen om de omgeving af te zetten, omdat de politie niet (voldoende) beschikbaar is??? Die zijn zeker weer ergens in Huizen, Nederhorst of zelfs Almere aan het werk?"

De identiteit van het slachtoffer is bekend

Geplaatst door: shooter | 3 maart 2009 om 14:44
"peter petersen is het slachtofferbij jan tabak"

Bericht van 15.15 uur van politie Gooi- en Vechtstreek:
Bij een hotel aan de Amersfoortsestraatweg in Bussum is vanmorgen een tot nu toe onbekende man om het leven gekomen bij een schietpartij.


Om 15.15uur wist de politie dus nog niet om wie het ging terwijl wij dat hier al om 14.44 uur wisten!



Update 15.30 uur:

Bij de liquidatie in Bussum worden verschillende namen genoemd, één die een aantal keren binnenkomt is die van Peter Petersen. Nu kan het best zijn dat dit alleen gebaseerd is op gokwerk, omdat er over Petersen - compagnon van wijlen Cees Houtman - verklaringen zijn afgelegd waaruit blijkt dat hij op een dodenlijst zou kunnen staan. Zijn bijnaam is 'Dikke Peter' en hij wordt vaak als 'corpulent' omschreven, dat lijkt niet erg te kloppen met de foto.

Waarom?

Hier enkele citaten uit de verklaringen van Thomas van der Bijl:

"Op dit moment wordt Peter Petersen afgeperst door de Neus. Petersen wordt door de Neus gedwongen om de seksclub in de Roompotstraat over te nemen. Ook moet Petersen allerlei onroerend goed aankopen voor de Neus waaronder een boerderij in de omgeving van Middenbeemster. Deze boerderij moet gebruikt worden voor chemische drugs. Op onze opmerking dat wij dachten dat de Neus daarin geen zaken deed antwoordde Van der Bijl dat de Neus ook daarmee bezig is en van alles doet."

"Kijk als jullie Peter goed onder druk zetten, kun je die naar je hand zetten. Kijk Peter is natuurlijk bang voor zijn hachie. Peter wordt ook afgeperst, heel erg hoor. Heel zwaar afgeperst. Als jullie die naar je hand kunnen krijgen dan hangt die Willem. En je moet hem niet voor 4 jaar maar gelijk voor 20 jaar..."


Bevestiging identiteit Peter Petersen
Update 17.25 uur:


Ik krijg vanuit zijn woonplaats de bevestiging dat Peter Petersen inderdaad het slachtoffer is van de liquidatie van vanmorgen bij Jan Tabak in Bussum. Het dorp is in rep en roer. Te weten: zijn vorige woonplaats (Abcoude), hij was recent verhuisd naar Weesp. Overigens schijnt hij de laatste tijd wel afgevallen te zijn. Berichten op andere sites dat hij een 'beruchte kamper' zou zijn van het woonwagenkamp in Zeist zijn onjuist.
Gepubliceerd door Hendrik Jan Korterink om 17:26

(Novum) - De man die dinsdagochtend is doodgeschoten bij een hotel in Bussum is Peter Petersen. Dat zegt een met de situatie bekende bron tegenover Novum Nieuws. Petersen zou connecties hebben gehad met de geliquideerde vastgoedman en hasjhandelaar Kees Houtman.
bijgewerkt om 17:31:59

Man komt om bij schietpartij Bussum: getuigen gezocht. Update 17.50 uur
Bussum, 03-03-2009 * Update 17.50 uur:
Uit onderzoek is vast komen te staan dat het slachtoffer van het schietincident aan de Amersfoortsestraatweg in Bussum een 45-jarige Nederlandse man is.
De politie heeft een onderzoeksteam bestaande uit 26 personen op de zaak gezet.
De man zat in een auto met Duits kenteken. De vermoedelijke dader of daders is/zijn gevlucht in een voertuig. Later in de ochtend werd aan het Koopvaarderspad in Almere Buiten dit voertuig uitgebrand aangetroffen.
Over de toedracht van de schietpartij is niets bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld.


Update 4 maart 2009 in de Gooi en Eemlander:

Politie laat werk liggen voor moordonderzoeken

Twee moorden binnen een week betekenen een ongekend zware aanslag op het Gooise politieapparaat. De politie Gooi en Vechtstreek onderzoekt zowel de moord op 's-Gravelander Ton Boomgaard als de liquidatie van Peter Petersen in Bussum. 'Mindere' dossiers zijn vooralsnog geparkeerd om menskracht vrij te maken.

Een team van 26 mensen onderzoekt de moord op vastgoedhandelaar Petersen (45), die sinds kort in Weesp zou wonen. Hij werd dinsdagochtend bij hotel Jan Tabak doodgeschoten in zijn zwarte BMW X6 met Duits kenteken. Ondanks de nadrukkelijke link met de hoofdstad - Petersen zou net als de in 2005 vermoorde vastgoedhandelaar Kees Houtman zijn afgeperst door Willem Holleeder - draait de Gooise politie het onderzoek op eigen kracht. ,,We hebben gekeken wie er nog vrijgemaakt kon worden, gestreept, geplust en gemind.'' Het team heeft de handen vol aan tientallen tips van hotelgasten en omwonenden. Petersen wordt ook genoemd in het dossier over de moord op Schagenaar Paul Epskamp.

Op de brute moord op ondernemer Boomgaard (63) in zijn woning, vorige week vrijdag, zijn dertig mensen gezet. Dat team blijft in tact, benadrukt de politie. Over de voortgang van het onderzoek naar de geruchtmakende moord doet de politie geen enkele mededeling. ,,Maar er is genoeg te onderzoeken voor die dertig mensen.''
Een onverhoopte nieuwe moord doet de politie Gooi en Vechtstreek niet de das om. ,,We kunnen altijd nog een beroep doen op collega's van andere regio's.'' Het nieuwe bovenregionaal rechercheteam Midden-Nederland (Gooi en Vechtstreek, Utrecht en Flevoland) is niet bij de moordzaken betrokken.


Hoe verder?

Uit de reacties op dit artikel blijkt wel dat de readaktie van deze weblogsite niet de enige is die zich ergert aan de waardeloze en nutteloze belastingslurpende politie gooi- en vechtstreek:

omdat de politie nog steeds niet bij machte is om ook maar iets te ondernemen tegen de almaar toenemende criminaliteit in nederland, moeten er zaken blijven liggen. ik zie dat als de bescherming van de bovenwereld moet maar even wachten, totdat wij (politie en justitie) klaar zijn met dit onderzoek. en vervolgens moet er een buro worden gesloten omdat het niet rendabel is. de grote winnaar? de crimineel.
Geplaatst door Frank op 07:42 05-mrt-2009

@Frank. De waarheid is hard en bitter maar onze bestuurders zijn niet bereidt om veel geld uit te geven voor onze veiligheid en dat is al dertig jaar het geval. Ze zien ook niet in dat we als maatschappij steeds verder afglijden. De overgang van gemeente en rijkspolitie naar regiopolitie was ook niets anders dan een ordinaire bezuiniging.
Geplaatst door Stephan2 op 11:04 05-mrt-2009

ik heb er nog eens goed over nagedacht, maar waarom moet daar 26 man voor worden vrijgemaakt? kan dat niet met een mannetje of 6? misschien 10, maar dan houdt het toch wel op. het zal wel aan mij liggen.
Geplaatst door Frank op 16:16 05-mrt-2009

Ik begrijp dat er prioriteiten gesteld moeten worden en dat een politieagent ook gewoon zijn werk moet doen in opdracht van een manager die gestuurd wordt door "politieke keuzes", maar....als ik moest kiezen tussen de liquidatie van een crimineel in Bussum en een hardwerkende kapper in winkelcentrum Kerkelanden....dan wist ik het wel!
In deze zaak is vannacht ingebroken en vanmorgen moesten ze tot ver in de ochtend de zaak gesloten houden, omdat de politie pas zo laat kwam. Is dit ontmoedigingsbeleid?

Geplaatst door Chica2 op 16:48 05-mrt-2009

Tot besluit:

Volgens Elseviers misdaadverslaggever Gerlof Leistra is Jan Tabak 'een geliefde ontmoetingsplaats voor gesprekken tussen criminelen'. Tientallen jaren geleden was het hotel ook al in het nieuws door een moord. Op 28 juni 1974 werd de nachtwaker van het hotel, Nicolaas Hol (62) met klappen op zijn hoofd om het leven gebracht. Dat beschrijft Eric Slot in zijn zojuist verschenen boek Met groot verlof. Liquidaties in crimineel Nederland. Het slachtoffer was toen vermoedelijk weggelokt en werd enkele honderden meters van de ingang van het hotel gevonden.

Criminelen die elkaar afmaken waar verder geen onschuldige burger last van heeft vindt de politie gooi- en vechtstreek belangrijker dan nafferterreur, mishandeling, diefstal, insluiping etcetera. Politie gooi- en vechtstreek: Je hebt er niets aan, je hebt er in werkelijkheid alleen maar last van.

Oh, wat zou ik zo graag voor immer willen emigreren uit dit ellendige land naar een veilig land zonder naffers, moslims, islamisten, linkso's, maar met betrouwbare en hulpvaardige politie. Dit land is heel, heel diep gezonken.

maandag 2 maart 2009

De raadselachtige moord op Marcel Kretzer

De 25-jarige Marcel Kretzer uit Hilversum is op maandag 9 oktober 1995 overleden aan de verwondingen die hij had opgelopen bij een beroving. Hij werd in de nacht van zondag op maandag met zwaar hoofdletsel aangetroffen op de Groest in Hilversum. De politie gooi- en vechtstreek gaat ervan uit dat hij slachtoffer van een beroving geworden is. Over dat wat van de arme Marcel Kretzer geroofd zou zijn, laat de politieafdeling gooi- en vechtstreek zich vanzelfzwijgend niet uit. Het motief is volgens de politie zogenaamd nog onbekend.


October '95, metal-guitarplayer Marcel Kretzer (on the left) was brutally murdered in an act of ultra-violence, just before his 25th birthday. This rare footage was shot three months earlier; a chaotic try-out of a song in our own, former theatre-club.

Marcel Kretzer is in de winkelstraat Groest - een paar honderd meter van het hoofdbureau van politie gooi- en vechtstreek - ter hoogte van cafe "Het Wapen van Hilversum" om het leven gebracht. Niets herinnert daar nog aan hem, geen gedenkplaat, geen monument, geen messing stoeptegel, niets. Intussen zoemt Hilversum al jaren over noordafrikaanse daders, maar tot een arrestatie is de racistische politie (what's in a name?) 'gooi- en vechtstreek' nog nooit gekomen.

Vergelijk dat eens met de monumenten die voor Michaël John Poyé zijn opgericht. Na afloop van een concert op 27 september 1986 in het toenmalige jongerencentrum 'de Tagrijn' in Hilversum hebben Martin van der Grind en vijf medestanders Michaël John Poyé en zijn vriend Marcel Struis op het centraal station gemolesteerd. Michaël John Poyé bezweek aan de messteken die hij hier bij opliep. Het inmiddels verplaatste monument 'Tolerantie, Verdraagzaamheid' van Edo van Tetterode heeft jarenlang het westelijke stationsplein opgeleukt en heeft inmiddels plaats moeten maken voor de toegang van de nieuwe voetgangerstunnel. Het lelijke gedrocht zal wel ergens teruggeplaatst worden.

In een junken-nis van het leegstaande voormalige UWV-kantoor hangt nog wel een kitscherige gedenkplaat ter nagedachtenis aan Michaël John Poyé. Maar voor Marcel Kretzer is er niets. De moorden zijn gelijkwaardig, maar toch maakt de racistische gemeente Hilversum ongeoorloofd onderscheid tussen beide zaken. Waarom doen die ambtenaren dat? Waarom wel Poyé gedenken en Kretzer niet? Regimeracisme, beste lezer, dat is het antwoord!
Als iemand in Hilversum vermoord wordt door autochtonen, zoals Poyé, dan krijgt deze postuum eeuwig alle eer.
Als iemand in Hilversum vermoord wordt door allochtonen, zoals Kretzer, dan wordt deze postuum graag zo snel mogelijk vergeten.

Dit land is heel, heel diep gezonken.

(P.S./N.B. Laten we de moord op Pim Fortuyn te Hilversum in dit topic maar even buiten beschouwing laten.)

'Agent mag niet advies over aangifte geven'


'Agent mag niet advies over aangifte geven' - Gooi en Eemlander:

"Blaricum, Huizen - Blaricummer Rob Bruintjes heeft van de Nationale Ombudsman gedeeltelijk gelijk gekregen in zijn aangiftezaak bij de politie Gooi en Vechtstreek.
Het Hart voor Blaricum-raadslid raakte oktober 2008 verzeild in een schermutseling in Huizen waarbij hij van achteren werd aangevallen. Volgens Bruintjes was er sprake van mishandeling en adviseerde een motoragent hem geen aangifte te doen omdat justitie dit soort zaken vaak seponeert. Bruintjes vond dit, in combinatie met nog twee klachten over de moeite die hij moest doen om de zaak op papier te krijgen, belachelijk. Zeker omdat de politie hamert op aangifte doen. De Blaricummer maakte eerst bezwaar bij de klachtencommissie van de politie en stapte vervolgens naar de Nationale Ombudsman. ,,Ik ben het met de klachtencommissie eens dat het onder geen enkele omstandigheid te verdedigen is dat een politieambtenaar u het advies zou geven om maar geen aangifte te doen. En dat hij zich onder alle omstandigheden moet onthouden van persoonlijke uitspraken hierover. Hoe hij het ook heeft bedoeld.''"


Scheiding der machten zou in Nederland ingevoerd moeten worden. Het is niet aan een politieagent om op de stoel van het OM te gaan zitten, maar dat gebeurt wel heel vaak. Zo ook in mijn geval, zelfs enkele malen. Mijn eerste mountainbike is uit mijn huis gestolen, zonder inbraakschade. Op het bureau gooi- en vechtstreek heb ik getracht aangifte van insluiping en diefstal te doen. Dat is echter niet gelukt.

Ik heb aangedrongen dat ik wilde dat de technische recherche langs zou komen om vingerafdrukken van de voordeur te nemen. De dader is volgens de agente die mij te woord stond binnengekomen door te 'flipperen' met een creditcard tussen de deur en de deurpost en het slot zonder schade te openen. Ze wist meteen te vertellen dat het om Bulgaren of Roemenen ging en dat het Openbaar Ministerie daar geen werk van gaat maken. Dat eerste betwijfel ik bij gebrek aan bewijs ten zeerste, zij is nooit ter plaatse komen kijken. De fiets is weggenomen, de deur gesloten, aldus is er niet ingebroken. Ze zou wel even kijken of er iemand langs kon komen. Onverrichter zaken ben ik naar huis gekeerd en ik heb een uur zitten wachten tot er iemand kwam. Bureau maar eens gebeld om te vragen waar ze bleven. Mij werd verzekerd dat er iemand langs zou komen. Na drie kwartier kwamen inderdaad twee agenten een kijkje nemen. Ze zwamden een verhaal over inbraakpreventie, dievenklauwen, nachtsloten etc. Ze wilden niet begrijpen of inzien dat dit hier niet aan de orde is, immers is er niet ingebroken maar ingeslopen. Zelf weet ik allang hoe het zit kwa inbraakpreventie en zit niet op dergelijke verhalen te wachten. Ik wil dat de bewijssporen opgenomen worden. De technische recherche is nooit langsgekomen, terwijl betreffend busje wel een paar honderd meter verderop in de straat op nummer 155 bij de technisch rechercheur thuis voor de deur geparkeerd stond te niksen. Een van de zwets-agenten heeft de sporen vernietigd door de deurknop aan te raken en vast te pakken. Mijn fiets heb ik uiteraard nooit terug gezien. Dader gaat vrijuit en opname van aangifte is door de politie geweigerd. De racistische vooringenomen agente wist immers al dat het om allochtonen gaat (hoe ze dat kan weten is een raadsel) en tegen allochtonen kan je bij de racistische politie gooi- en vechtstreek nou eenmaal geen aangifte doen.

Ander voorbeeld. Een maal ben ik thuis voor de deur met de dood bedreigd door twee marokkanen. Tegen hun zin had ik voor de auto van hun ouders de weg overgestoken. Papa achter het stuur van zijn rode Opel, dikke mama hoofddoek op de bijrijdersstoel, rozenkrans aan de achteruitkijkspiegel, U kent het wel. De twee agressieve naffertjes sprongen achter uit de wagen en zetten mij klem en zeiden dat zij mij dood gingen maken omdat ik hun voor had moeten laten gaan. Na het incident ben ik meteen naar het bureau gegaan om aangifte te doen. Aanvankelijk was de politieagent die mij te woord stond geinteresseerd. De interesse verdween onmiddelijk toen hij begreep dat het om naffers ging. Deze politie-racist zei dat het niet mogelijk is om aangifte te doen tegen marokkanen omdat het OM er toch niets mee doet.

Zie de gelijkenis met het relaas van Rob Bruintjes. Daarbij komt dat als er wel een proces verbaal opgemaakt zou worden, aldus de agent, dat de familie van de marokkaantjes dan via hun advocaat mijn huisadres gaat opvragen en mij dan mijn leven lang thuis lastig blijft vallen. De agent ging dus op de stoel van de officier van justitie zitten, scheidde de machten niet en weigerde c.q. verzuimde zijn werk te doen. Hij wist me alleen aan te raden dat als ik ruzie zou hebben met een marokkaan, dat ik hem dan helemaal dood moet slaan, mij bij de rechter beroepen op zelfverdediging want dan zou het leed uiteindelijk het kleinst zijn. Wat een belachelijk advies, en dat van iemand die wetsdienaar zou moeten zijn. 'To serve en protect you' geldt niet voor de politie gooi- en vechtstreek. Ook was het niet mogelijk aangifte te doen wegens overtreding van grondwetartikel 1 en artikel 137 van het wetboek van strafrecht tegen deze racistische agent. De agent zou wel een mutatie maken, wat in de praktijk betekent linkeroor in rechteroor uit en zo de afvalbak in. Later ontkende een andere racistische agent (zijn naam is mij bekend) dat ik op het bureau geweest zou zijn om dit incident te melden, omdat het niet in het systeem zou staan. Het is ongehoord hoe de feiten door de racistische dienders stug ontkend worden.

Mensen met de dood bedreigen is dus toegestaan in Nederland, althans als je noord-afrikaan bent. Als autochtoon mag dat natuurlijk niet van de racistische ambtenaren. Inmiddels weet ik niet waar je in Nederland nou het meest voor moet uitkijken en wie je het meest moet zien te mijden om veilig door het leven te gaan: naffers of politieagenten? Rest mij nog te vragen wat de etnische achtergrond van de dader is die Rob Bruintjes heeft aangevallen? Een keer raden? Wanneer krijg ik mijn mountainbike terug?

Dit land is heel, heel diep gezonken.

Zinloos geweld in Nederland toegestaan (2)

Op een station in Zuid-Holland staan een man en vrouw te wachten op de trein. Een doorgedraaide pillenslikker slaat zonder enige aanleiding de man in elkaar. De man wordt naar het ziekenhuis vervoerd en moet daarna drie maanden herstellen van zijn verwondingen.

De vrouw wil aangifte van zinloos geweld doen in de gemeente waar het geweld heeft plaatsgevonden. Op het hoofdbureau van politie in betreffende gemeente wordt de aangifte geweigerd. Dienstdoend agent zegt dat zij haar man aangifte moet laten doen in de gemeente waar zij samen wonen. Voor de agent doet het niet ter zake dat het slachtoffer geen aangifte kan doen omdat hij in het ziekenhuis ligt en wegens zijn verwondingen niet spreken, schrijven of typen kan.

De vrouw gaat vervolgens naar de politie in haar woonplaats, maar daar wordt haar medegedeeld dat zij aangifte moet doen in de gemeente waar het misdrijf heeft plaatsgevonden. Het bekende kastje-naar-de-muurverhaal. Eind van dit liedje is dat de politie uiteindelijk helemaal geen aangifte heeft opgenomen, laat staan dat zij onderzoek heeft ingesteld naar het misdrijf. Bewakingscamera's op het station hebben de misdaad vastgelegd, maar daar heeft de politie maling aan. De dader gaat gewoon vrijuit. Zinloos geweld is door de politie in Nederland immers gewoon toegestaan. De stoeptegel met lieveheersbeestje op het station heeft niet geholpen. Het toppunt van zinloos geweld is het tegen je hersenpan geworpen krijgen van een lievebeheersbeestjesantizinloosgeweldtrottoirstoeptegelbetonklontje.

Dit land is heel, heel diep gezonken.

Zinloos geweld in Nederland toegestaan (1)

Bussum - Op 6 augustus 2006 werd een huurder in het huis te Bussum waar deze toen woonde ernstig mishandeld door huisjesmelker Maurits K. De huurder werd door Maurits K. in zijn woning met een sleutel hard op het hoofd geslagen, terwijl deze voorover gebukt stond en daardoor de klappen niet kon zien aankomen. Na drie keer tot bloedens toe door de verhuurder te zijn geslagen vond de huurder het welletjes en verdedigde zich tegen dit excessieve geweld middels een sleutelbos die hij onderwijl van de grond opgeraapt had. De aanvaller staakte daarop zijn harde lichamelijke geweld. De aanvaller Maurits K. vluchtte een naastgelegen woning binnen, waar hij tevens eigenaar en huisjesmelker van is.

Het slachtoffer belt het alarmnummer 112. De aanvaller Maurits K. komt even later naar buiten en het slachtoffer meldt hem dat de politie is gewaarschuwd en dat hij op de komst van de agenten moet wachten. Dat doet Maurits K. niet, springt in zijn auto en slaat op de vlucht. Verderop in de straat komt de politiewagen hem tegemoet gereden en hij besluit niet verder te vluchten maar om te draaien en de politiewagen te volgen.

Het slachtoffer verzocht de agenten de mishandelaar te arresteren. In plaats van dat de dader Maurits K. in de boeien geslagen werd, legden de agenten de polsmofjes aan bij het slachtoffer. Het slachtoffer protesteerde en zei dat dit omgekeerde wereld is, terwijl omwonenden verbaasd toekeken. Het onschuldige slachtoffer werd op de achterbank van de politiewagen gezet en naar het politiebureau in Huizen gereden.

Onderweg wordt de geboeide burger meermaal geintimideerd. Na enige uren onterecht in een cel van het politiebureau van Huizen gezeten te hebben kwam een officier van justitie de cel binnen en vroeg wat er gebeurd was. Het slachtoffer legde uit dat deze zich verdedigd heeft tegen het geweld van Maurits K. uit Hilversum. Het gesprek duurde hoogstens een minuut.

Later wordt het slachtoffer uit de cel gehaald en deze wenst aangifte doen tegen Maurits K. Dat wordt door de twee vrouwelijke verhoorders geweigerd. Eerst eisen zij een verklaring, typen dat tergend traag meer dan de helft overslaand in hun computer middels het tweevingertypsysteem en dwingen dat te moeten ondertekenen als voorwaarde om vrijgelaten te kunnen worden. Dat is reinste chantage en afpersing. Pas daarna nemen deze trage tiepmiepjes in vijf minuten een copy-paste-aangifte op die verwijst naar de afgedwongen verklaring. Het slachtoffer wil aangifte doen van poging tot doodslag maar dat wordt door de beide verhoorders geweigerd, zij willen de aangifte naar hun eigen hand zetten. Daarna krijgt het slachtoffer eindelijk zijn persoonlijke bezittingen terug en wordt vrijgelaten uit het kleine benauwde zweterige hok. Het geintimideerde slachtoffer moet zelf maar uitzoeken hoe hij op zijn blote slippers thuiskomt.

Vandaag is het zo'n tweeenhalf jaar later en van de officier van justitie is nooit meer wat vernomen. Geen sepot, geen brief, geen gesprek, geen strafvervolging van de dader, geen rechtszaak, helemaal niets. De mishandelde huurder is logischerwijze een maand na de mishandeling verhuisd naar een andere gemeente. Het OM laat het slachtoffer in de kou staan. Mishandeling en zinloos geweld zijn in Nederland dus gewoon toegestaan, zo toont het bovenstaand relaas aan. Beide agenten, de twee verhoorders en de officier van justitie zouden wegens falend gedrag oneervol ontslagen moeten worden, maar dat gebeurt natuurlijk niet. Zinloos geweld is namelijk toegestaan in Nederland en bovendien gewenst.

Ga maar na: wie heeft belang bij het voortbestaan van criminaliteit in dit land? Juist: de politie, het OM, beveiligingsbedrijven en de verzekeringsmaatschappijen. Het is hun belang dat criminaliteit blijft vooortbestaan want daar aan ontlenen zij hun bestaansrecht. De politie is er alleen voor zich zelf en haar knuffelallochtoontjes en niet voor de autochtone burgers. Helaas is het slachtoffer van dit structureel incident geen noord-afrikaan, anders was de dader Maurits K. allang door de racistische politie Gooi en Vechtstreek in de bak gegooid.

Dit land is heel, heel diep gezonken.

Nederland is een fascistoïde dictatoriale monarchie

WijVertrouwenStemComputersNiet.nl

Zij vertrouwen stemcomputers niet en leggen glashelder uit waarom zij geen vertrouwen hebben in door de Nederlandse staat opgedwongen onbetrouwbare kiesmachines:

Wij vertrouwen stemcomputers niet :

Stemcomputers maakten verkiezingen oncontroleerbaar

'Wij vertrouwen stemcomputers niet' eiste vanaf juli 2006 dat elke stem op zijn eigen stuk papier achterblijft in het stemlokaal. En zo zal het vanaf nu ook gaan, het kabinet heeft op 16 mei 2008 besloten dat Nederland voorlopig alleen nog met het rode potlood stemt. Een vervanging van de stemcomputers komt er niet.

Voorstanders controleerbare verkiezingsuitslagen wereldwijd winnenderhand!

Nederland is om, en ook veel Amerikaanse staten eisen nu (na grote problemen) dat er een papieren kopie is. Californië heeft stemcomputers de facto buiten spel gezet. De Engelse kiesraad wil af van alle pilots met elektronisch stemmen. In Ierland heeft men de reeds aangeschafte Nederlandse stemcomputers na onderzoek terecht naar een opslagloods verbannen. Quebec en Italië zien geheel af van stemcomputers en naar aanleiding van ons onderzoek zijn de Nedap stemcomputers nu ook in Duitsland in opspraak. In veel landen wordt actie gevoerd en stemmen zonder papieren kopie is wereldwijd op zijn retour."

Kort gezegd wil geen enkele eerlijke democratisch gezinde persoon zijn mening laten refereren aan een frauduleuze gemanipuleerde antieke elektronische centrale verwerkings eenheid.

Dit initiatief van burgers als Rop Gonggrijp is een succes, de stemcomputer is nu eindelijk verboden. Het is opvallend dat dit niet door ambtenaren is gedaan, die vonden dit onrecht blijkbaar allemaal wel best. Maar dit alles gaat niet ver genoeg. Het verbieden van antidemocratische stemcomputers wil niet zeggen dat Nederland daarmee veranderd is in een democratie.

Als men stemcomputers wegens antidemocratisch karakter verbiedt, illegaal verklaart, dan kan men verkiezingsuitslagen die middels diezelfde stemcomputers tot stand gekomen zijn niet voor legaal houden. De verkiezingsuitslagen die met de stemcomputer tot stand zijn gekomen zijn illegaal. Dat houdt in dat de huidige machthebbers op een andere manier aan de macht zijn gekomen dan door democratische verkiezingen. Men noemt dat een stille staatsgreep.

De Geheime Dienst van het Koninkrijk der Nederlanden

Aivd: “Vanuit de brede visie op de democratische rechtsorde is er wel degelijk sprake van een bedreiging als men via democratische weg de democratische rechtsorde probeert te vernietigen of te ondermijnen. Het is zeker geoorloofd ertegen op te treden en er in elk geval overheidsbeleid tegen te ontwikkelen. Bij bepaalde vormen van actief nastreven van anti-democratische doelen, zelfs al worden daarbij democratische middelen gebruikt, mag de overheid ingrijpen.”

Zonder vrije controleerbare verkiezingen waarbij men anoniem volksvertegenwoordigers stemmen kan, daar kan men niet spreken van democratie. Door het decennia lang ontbreken van vrije verkiezingen is Nederland geen democratie. En daar waar geen democratie is, daar is ook geen democratische rechtsorde. AIVD kletst dus maar wat uit hun nek. Het is de anti-democratische overheid die de democratie in de weg staat, het was een burgerinitiatief om de anti-democratische stemcomputers te laten verbieden. De AIVD zou er goed aan doen de anti-democratische machthebbers in Den Haag af te zetten en de weg vrij te maken voor vrije verkiezingen en democratie.

Hoe noemt men machthebbers die met antidemocratische middelen aan de macht zijn gekomen? Juist: fascistoïde dictators! Hoe noemt men ambtenaren die collaboreren met zo'n regime? Juist: fascisten! Nederland is een fascistoïde dictatoriale monarchie!

Het wordt hoog tijd dat de UNo-blauwhelmen Nederland binnenvallen, de machthebbers in Nederland arresteren en naar het Vredespaleis brengen voor een tribunaal tegen deze machthebbers wegens schending van de mensenrechten van de Nederlanders. Meteen daarna moeten verkiezingen uitgeschreven worden, die door de UN gecontroleerd worden, zodat de dictatuur Nederland wordt omgevormd tot een directe democratie.